Wie is J ?

 

Hallo ik ben Jan de Veld. Ruim 24 jaar getrouwd met de vrouw hier naast me.Geboren in Rotterdam en van kleins af aan altijd met dieren in aanraking geweest. van paarden , eenden , geitjes , konijnen , kippen , varkentjes noem het maar op. We zijn beide ontzettend gek op dieren. We hebben zelf best wel een aantal huisdieren: 14 cavia's. 2 papegaaien, 1 agaponis vogeltje, 1 hondje,  2 postduiven ,1 kip en 1 konijntje en 2 waterschildpadden. O ja en een dochter. Het word hier ook wel klein Blijdorp genoemd.

Gezien ik van huis uit technisch ben geschoold, vind ik het leuk om dingen te maken.Omdat we in de loop der jaren de nodige huisdieren hebben verloren, en we steeds met een urn thuis kwamen en meestal een plukje haar , begon mijn vrouw te bedenken wat we daar mee konden doen. de uitkomst van dit verhaal is wat je hier dus vind  .
Ondertussen ook van onze huisdieren die er nog zijn een leuke herinnering gemaakt.
Beetje bij beetje komen we met nieuwe ideeën. Zelf verzonnen of aangedragen door kennissen en vrienden

We hopen dat we jullie van dienst kunnen zijn. 

Heb je vragen of ideeën,  stuur een berichtje en we gaan kijken of we iets kunnen betekenen.

Liefs

Jan


Wie is P ?

 

 Hallo ik ben Patricia de Veld. Getrouwd met Jan. Ik heb altijd dieren om me heen gehad. Vanaf het moment dat ik met Jan 30 jaar geleden ging samen wonen, kwamen er meer dieren bij. Ook heb ik voordat ik huismoeder werd met dieren gewerkt. Dus de link met dieren is er eigenlijk altijd geweest. Hobbyen doe ik graag en 2 jaar geleden ben ik begonnen met epoxy sieraden proberen te maken. Van het 1 kwam het ander. Na het overlijden van onze hond Tommy zijn we gaan nadenken om iets te maken wat een blijvende herinnering is voor onze huisdiertjes. En hier zijn we dan. We willen dit graag delen met andere dierenliefhebbers en dus zijn wij herinneringen gaan maken voor andere. 
We blijven denken aan nieuwe items om daar iets moois van te maken.

We hopen dat we jullie van dienst kunnen zijn. 

Heb je vragen of ideeën,  stuur een berichtje en we gaan kijken of we iets kunnen betekenen.

Liefs

Patricia